BRUILOFTEN

Klein & intiem? Of met veel muzikanten?
Geen gerommel met cd’tjes die niet op tijd worden aangezet. Met Pearl Jozefzoon als zangeres geef je jouw trouwceremonie de magie die het verdient. Ze kan jullie favoriete romantische nummers ten gehoren brengen in diverse settings. Pearl zingt bijvoorbeeld onder begeleiding van tracks of een pianist. Bekijk de ‘standaard’ opties of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor informatie over prijzen voor bruiloften en beschikbaarheid kunt u ons natuurlijk bereiken.

Repertoire
Pearl Jozefzoon is een veelzijdige zangeres. Van pop tot klassiek, van gospel tot Nederlandstalige muziek. Als bruidspaar bespreken jullie samen met Pearl welke muziek jullie graag gezongen willen hebben op jullie ceremonie. Willen jullie bijvoorbeeld een mooie akoestische versie van jullie favoriete popnummer? Of dat mooie lied dat ook gespeeld werd op de bruiloft van een broer of zus? Alles is bespreekbaar.

Techniek
Pearl heeft een aantal vaste techniekpartners die de geluidsversterking en belichting kunnen verzorgen tijdens het optreden op jullie grote dag. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een techniekpartner in te huren. In dat geval bespreken we van tevoren de technische wensen van Pearl en eventueel de muzikant(en). Hoe dan ook: we zorgen ervoor dat het optreden van Pearl uw verwachtingen overtreft.

Wat vinden anderen?

Alle liedjes die we wilden horen, heeft ze gezongen. Zelfs une belle histoire was geen probleem. Pearl heeft met haar optreden tijdens onze trouwceremonie echt iets toegevoegd. Met haar zuivere, krachtige maar vooral ook warme stem onder begeleiding van een pianist die zijn vak ook verstaat wisten zij ons maar ook onze gasten enorm te raken. Nogmaals bedankt voor het mede mogelijk maken van deze onvergetelijke dag.
– Peter en Joyce

Prachtig optreden en zeer bescheiden in omgang. Na een nummer gezongen te hebben trok ze zich terug zodat wij als bruidspaar het middelpunt bleven tijdens de ceremonie. Op en top!
– Rick & Evie

Wat hebben we genoten van Pearl. Een fantastische zangeres met een stem als een parel. Ook de samenwerking met onze eigen band ging super, terwijl alles op zeer korte termijn geregeld moest worden.
– William

Een optreden van Pearl is een zeer waardevolle toevoeging. Succes gegarandeerd! Zij heeft onze bruiloft nog onvergetelijker gemaakt! Wij zouden haar aanbevelen aan eenieder. Hartelijk dank Pearl!
– Gerhart & Robert