BOEKEN

Pearl Jozefzoon is te boeken voor uiteenlopende optredens. Pearl is een bekende Nederlandse zangeres. Ze heeft een loepzuivere stem, is muzikaal, flexibel en heeft een breed repertoire. Pearl is een veelzijdige artiest, met haar prachtige stem als vast element. Ze treedt op in allerlei samenstellingen. Door haar jarenlange ervaring is Pearl thuis in de meest uiteenlopende settings.

Pearl solo
Pearl zingt met begeleiding van tape (muziektracks). De meest eenvoudige optie. Van bijna alle muzieknummers is wel een instrumentale track beschikbaar. Geschikt voor alle settings.

Pearl acoustic
Akoestisch met een pianist of gitarist. Geschikt voor intieme settings, maar met één muzikant kan het zeker ook swingend zijn!

Pearl met full band
Met complete live-band en backing vocals. Als jouw evenement een echt feest moet worden, is dit de muziek optie die je wilt. Van een goede beat tot swingende backingvocals, alles is aanwezig om jouw evenement tot een swingend succes te maken.

boeken

Pearl met koor
Pearl zingt graag met koren. Zoek je een gastsolist voor bijvoorbeeld jullie jubileumconcert? Pearl werkt graag met jullie samen, met een mooie mix van solo en gezamenlijke nummers. Pearl dirigeert zelf ook koren. Je kunt haar boeken met haar eigen gospelkoor Total Praise. Daarnaast is het mogelijk om Pearl in te huren als coach voor jouw koor of vocal group. Pearl bespreekt met jou de wensen en maakt een mooi workshopprogramma dat volledig afgestemd is op jullie ontwikkelpunten. De workshop is ook mogelijk in combinatie met een concert.

Pearl met orkest
Pearl heeft veel ervaring met optredens samen met HaFaBra-orkesten. Ze heeft inmiddels een ruime repertoirelijst opgebouwd waarvan arrangementen beschikbaar zijn, en staat altijd open voor nieuwe suggesties.

Pearl & friends
Pearl heeft een breed netwerk in de muziekwereld. Wil je Pearl boeken samen met bevriende artiesten? Dat kan!

Contact
Wil jij Pearl Jozefzoon als zangeres boeken op jouw evenement? Leuk! Neem contact op met Pearl.